În acest articol voi vorbi despre gene false. Acestea au devenit un accesoriu foarte plăcut și dorit în ultimii ani.

Haideți să discutăm despre toate aspectele de care este bine să țineți cont înainte de a alege să purtați gene false.

În zilele de astăzi vedem reclame peste tot legate de genele false,aproape toate  saloanele de înfrumusețare promovează acest serviciu. Genele false se pot și cumpăra și aplica doar în momentul în care dorești, în cazul în care nu optezi pentru genele false puse la salon. Important este să știi cum să le folosești astfel încât să nu-ti pui în pericol genele naturale și nici ochii.

Voi face o clasificare foarte simplă a genelor false:

-genele tip bandă care pot fi din par natural sau sintetice, cu o bandă transparentă.

Acest tip de  gene pot fi late, acoperind astfel toată linia ochilor sau pot fi înguste, în cazul în care doriți să le folosiți pentru colțul exterior al ochiului.  

Genele de tip bandă pentru pleoapa inferioară și superioară

Gene tip mănunchi cu nod sau gene simple

Mai sunt și extensiile de gene fir cu fir din mătase care sunt foarte dorite, sau mai sunt extensii de nurcă 

Există extensii în formă de Y dar și în formă de W, gene false colorate sau cu pietre aplicate.

Sunt foarte multe tipuri de gene false din care poți alege nu-i așa? 

Ține cont că sunt  multe tipuri de gene  și fiecare în parte are diferite tipuri de adeziv

 O întrebare pe care noi o întâlnim foarte des este legată de diferența dintre tipurile de genefalse sau dacă măcar există o diferența

De aceea am și decis să scriem acest articol, să putem să oferim informațiile necesare pentru a știi cum să va protejați  ochii și genele naturale.

Voi începe să povestesc despre prima categorie de gene și anume, genele de  tip bandă din par natural pe care probabil cele mai multe dintre voi deja le cunoașteți.

Aceste gene false sunt cele pe care le veți găsi prezente într-o gama largă de mărimi și forme.

De asemenea genele aplicabile încep de la cele mai naturale până la cele mai sofisticate. Le puteți avea aplicate cu pene, sclipici și multe alte accesorii.

Gene false tip bandă.  

Aceste gene false sunt folosite cel mai des la evenimente, unde multe dintre noi purtăm un machiaj mai strident decât machiajul de zi cu zi. În funcție de aspectul pe care dorești să-l obții îți poți alege modelul preferat de bandă. Poți alege chiar și dacă vrei ca banda unde toate firele se unesc să fie neagră sau să fie transparentă. Așa cum spuneam și mai sus, sunt atât de multe modele încât este foarte greu să nu găsești cele mai potrivite gene false pentru tine.

 Eu personal folosesc mai mereu gene false ce au bandă transparență. Fac această alegere deoarece acest tip de gene poate fi folosit și în timpul zilei. Multe femei preferă aceste gene false deoarece nu mai este nevoie de eyeliner sau fard pentru a putea acoperi acea linie ca în cazul celor care au bandă neagră. Chiar dacă cele mai dorite sunt acestea nici cele cu bandă neagră nu sunt mai prejos deoarece acest tip de gene false creează un aspect frumos de eyeliner.

Adezivul pentru gene false pe care eu îl recomand cu plăcere este cel de la Duo Transparent deoarece niciodată nu mi-a creat probleme în zona ochilor  și nu agresează în nici un fel pielea. 

Un alt avantaj destul de important al acestor gene false este acela că se înlătura foarte repede. Le puteți folosi de mai multe ori , după ce le dați jos, le puteți păstra fără probleme în cutia lor.

O altă categorie de gene false este aceea a genelor tip mănunchi.

Eu personal folosesc cel mai des acest tip de gene false la salon. Majoritatea clientelor care doresc să obțină un look natural optează pentru acest tip de gene false. Ele se aplică mănunchi cu mănunchi. Le putem aplica doar în zona în care există goluri sau pe toată pleoapa astfel încât să obținem un efect de lungire a genelor false.

Genele false de tip mănunchi sunt puse în cutia lor, unde sunt aranjate bine și ușor de utilizat. Dacă vrei poți să folosești gene false de aceeași mărime sau poți opta pentru cele care au diferite mărimi. Le poți găsi mici, mari și medii.

Eu personal le aleg mai mereu pe cele tip mănunchi fără nod pentru că le pot folosi și când nu vreau să conturez ochiul.

În funcție de câte mănunchiuri aplici, poate dura de la 5 la 10 minute. Le poți aplica foarte ușor cu penseta.

Adezivul genelor

Haideți să discutăm și despre adezivul de gene false care trebuie ales foarte bine astfel încât să nu dăuneze în nici un fel ochilor.

Adezivul pe care eu am ales să-l folosesc de mult timp este cel de care am povestit și mai sus. Mai exact cel de la Duo Transparent. Sigur că există mai multe tipuri de adeziv în funcție de tipul de gene pe care alegi să-l porți. Eu am ales să-l folosesc pe același indiferent ce gene îmi aplic pentru că rezistă destul de mult.

O întrebare pe care am primit-o destul de des este legată tot de rezistența adezivului și anume de ce nu durează în jur de 1sau 14 zile?

Un adeziv caredurează mult este cel folosit la salon când decideți să se ocupe de genele false pe care le doriți un profesionist.

Dacă doriți să le aplicăți acasă trebuie să fiți foarte atente la ce produse folosiți pentru că zona ochilor este foarte sensibilă.

Genele false de tip bandă dar și cele mănunchi se pot aplica cu adezivul Duo, fix la baza genelor naturale.

Pe când la extensiile de gene false fir cu fir adezivul nu trebuie să aibă contact cu pielea

Un pont pe care pot să vi-l ofer este legat de aplicarea genelor. Dacă aplicați 3 sau 4 bucăți de gene false mănunchi în colțul exterior al ochiului creați o privire mai pătrunzătoare și alungiți forma ochiului.